Hagemøbler som definitivt skiller seg ut

Utendørsområder med komfortable og funksjonelle hagemøbler blir ofte sentrale samlingspunkter for familie og venner. Dette gir muligheter for hyggelige stunder og minneverdige øyeblikk utendørs. Utviklingen og mulighetene innen hagemøbler, har medført til store kreative spillerom for interiøret til dagens moderne og elegante hagemiljøer – Sørg for å sette ditt personlige preg på ditt utemiljø! KosDesign […]

Utendørsområder med komfortable og funksjonelle hagemøbler blir ofte sentrale samlingspunkter for familie og venner. Dette gir muligheter for hyggelige stunder og minneverdige øyeblikk utendørs.

Utviklingen og mulighetene innen hagemøbler, har medført til store kreative spillerom for interiøret til dagens moderne og elegante hagemiljøer – Sørg for å sette ditt personlige preg på ditt utemiljø!

KosDesign er nettbutikken for deg som ønsker unike hagemøbler, og som skiller seg ut. Både på design og kvalitet. Hos oss finner du et godt utvalg av sittegruppe, bord, solseng, hengestol, putekasse. Vi har også et rikelig utvalg av rotting hagemøbler.

Enten du ønsker å skape en avslappet loungeområde på terrassen, en elegant spiseplass i hagen, eller et koselig utendørs hjørne på balkongen, har vi hagemøblene som passer for deg!

5 års garanti på rotting hagemøbler

Som kunde får du 5 års garanti på rotting og rammer på vår egen kolleksjon av rottingmøbler og de eksklusive hengestolene fra Skyline Design.

Med tanke på klimaet vi har her til lands er det viktig å sørge for hagemøbler av ypperste kvalitet og som tåler de krevende værforholdene både i- og utenfor sesong.

Hagemøbler som tåler alle årstider

I vårt sortiment av hagemøbler vil du finne mange produkter som tåler temperaturer fra -70 til +80 grader celsius. Disse hagemøblene er også produsert for å tåle regn, snø, frost, luftfuktighet og intenst solskinn – samtidig i kombinasjon med vakkert og unikt design.

For deg som ønsker eksklusive hagemøbler

Alle Skyline Design eksklusive rottingmøbler/solsenger/daybed m.m er bestillingsvare og de fleste produktene kan skreddersys etter dine behov med rotting typer og et stort utvalg av forskjellige putetrekk. Bli med å bestemme design og sett ditt eget preg på dine hagemøbler.

Miljøvennlige hagemøbler

Våre hagemøbler består av 100% gjenvinnbare materialer som er fullstendig fri for giftstoffer, og skader dermed verken natur eller mennesker. Ingen giftstoffer blir til ved eventuell brenning av materialene. Natur, helse og miljø er noe vi i KosDesign legger stor vekt på når vi velger leverandører. 

Mer enn bare hagemøbler

Ved siden av vårt rikelige utvalg av hagemøbler, har vi også et stort og unikt utvalg av frostsikre plantekasser, interiør, belysning, hagekanter, vegger i cortenstål og glassfiber, og selvsagt betongmøbler til park. Våre produkter er beregnet for nordisk klima og det offentlige rom.

KosDesign ble startet i 2008 av tre mennesker som ville ha muligheten til å skape noe eget. Det å kunne bygge sin egen virksomhet, være kreativ og ha stor variasjon i arbeidsdagen var drivkraften vår når vi ville gjøre drøm til virkelighet. Alle tre jobber fortsatt i KosDesign, og vi lever etter vårt motto “stop dreaming – start living”. Gjennom disse årene har vi bygget opp et uunnværlig kontaktnett, og i dag kan KosDesign med stolthet levere et bredt utvalg av hagemøbler og uteinteriør av høy kvalitet.

Vår genuine passion for hyggelige stunder og atmosfære i uteområdet har medført høy fagkunnskap som vi mer enn gjerne deler med deg som kunde – Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk!

Handlekurv