Hagemøbler som definitivt skiller seg ut

Utviklingen og mulighetene innen hagemøbler, har medført til store kreative spillerom for interiøret til dagens moderne og elegante hagemiljøer – Sørg for å sette ditt personlige preg på ditt utemiljø! KosDesign er nettbutikken for deg som ønsker unike hagemøbler, og som skiller seg ut. Både på design og kvalitet. Hos oss finner du et godt …

Hagemøbler som definitivt skiller seg ut Les mer "

Utviklingen og mulighetene innen hagemøbler, har medført til store kreative spillerom for interiøret til dagens moderne og elegante hagemiljøer – Sørg for å sette ditt personlige preg på ditt utemiljø!

KosDesign er nettbutikken for deg som ønsker unike hagemøbler, og som skiller seg ut. Både på design og kvalitet. Hos oss finner du et godt utvalg av sittegruppe, bord, solseng, hengestol, putekasse. Vi har også et rikelig utvalg av rotting hagemøbler.

5 års garanti på rotting hagemøbler

Som kunde får du 5 års garanti på rotting og rammer på vår egen kolleksjon av rottingmøbler og de eksklusive hengestolene fra Skyline Design.

Hagemøbler som tåler alle årstider

I vårt sortiment av hagemøbler vil du finne mange produkter som tåler temperaturer fra -70 til +80 grader celsius. Disse hagemøblene er også produsert for å tåle regn, snø, frost, luftfuktighet og intenst solskinn – samtidig i kombinasjon med vakkert og unikt design.

For deg som ønsker eksklusive hagemøbler

Alle Skyline Design eksklusive rottingmøbler/solsenger/daybed m.m er bestillingsvare og de fleste produktene kan skreddersys etter dine behov med rotting typer og et stort utvalg av forskjellige putetrekk. Bli med å bestemme design og sett ditt eget preg på dine hagemøbler.

KosDesign ble startet i 2008 av tre mennesker som ville ha muligheten til å skape noe eget. Det å kunne bygge sin egen virksomhet, være kreativ og ha stor variasjon i arbeidsdagen var drivkraften vår når vi ville gjøre drøm til virkelighet. Alle tre jobber fortsatt i KosDesign, og vi lever etter vårt motto «stop dreaming – start living». Gjennom disse årene har vi bygget opp et uunnværlig kontaktnett, og i dag kan KosDesign med stolthet levere et bredt utvalg av hagemøbler og uteinteriør av høy kvalitet.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk!

Handlekurv