Lekre bålpanner beregnet for hyggelige stunder

Som oftest skal det ikke mer enn hyggelige mennesker og bål, for å skape de hyggelige stundene, den gode praten og den rolige idyllen.  Hos oss i KosDesign finner du et rikelig utvalg av elegante bålpanner i cortenstål. Våre bålpanner i cortenstål er enkle, praktiske, supersolide, både røffe og elegante på samme tid, og du …

Lekre bålpanner beregnet for hyggelige stunder Les mer "

Som oftest skal det ikke mer enn hyggelige mennesker og bål, for å skape de hyggelige stundene, den gode praten og den rolige idyllen. 

Hos oss i KosDesign finner du et rikelig utvalg av elegante bålpanner i cortenstål. Våre bålpanner i cortenstål er enkle, praktiske, supersolide, både røffe og elegante på samme tid, og du får de levert på dør raskt og smertefritt – Det er ikke tilfeldig at bålpanne i cortenstål er svært populært her til lands!

Cortenstål bålpanne

Cortenstål bålpanne i 6 størrelser, fri frakt og rask levering!

Leveres urustet eller delvis rustet og med dreneringshull for å unngå oppsamling av vann. Bålpannene kommer også med 5-års utvidet internasjonal garanti fra produsenten, så dette er en bålpanne du vil ha glede av i mange år.

Cortenstål bålfat Borc

Cortenstål bålpanne i 2 størrelser med og uten ben. 

Vekten er beregnet til å være lett nok til at bålfatene enkelt kan flyttes på, men at de ikke skal blåse bort.

Leveres ferdig rustet og med dreneringshull for å unngå oppsamling av vann.

Bålpanne cortenstål + 2 stk betong benker?

Perfekt for stemningsfulle kvelder og kos rundt bålet! 

Bålpanne i cortenstål, supersolide, røffe og elegante på samme tid. Betongbenk med føtter i behandlet stål som komplimenterer bålpannen på en spesiell og fin måte. Passer utmekert sammen.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring dersom du har spørsmål i forbindelse med våre bålpanner! 

Handlekurv