Lekre bålpanner beregnet for hyggelige stunder

Bålpannen er et naturlig samlingspunkt under utendørssammenkomster. Enten det er historiefortelling, sang rundt bålet eller bare å nyte lyden av knitrende flammer. Som oftest skal det ikke mer enn hyggelige mennesker og bål, for å skape de hyggelige stundene, den gode praten og den rolige idyllen.  Hos oss i KosDesign finner du et rikelig utvalg […]

Bålpannen er et naturlig samlingspunkt under utendørssammenkomster. Enten det er historiefortelling, sang rundt bålet eller bare å nyte lyden av knitrende flammer. Som oftest skal det ikke mer enn hyggelige mennesker og bål, for å skape de hyggelige stundene, den gode praten og den rolige idyllen. 

Hos oss i KosDesign finner du et rikelig utvalg av elegante bålpanner i cortenstål. Våre bålpanner i cortenstål er enkle, praktiske, supersolide, både røffe og elegante på samme tid, og du får de levert på dør raskt og smertefritt – Det er ikke tilfeldig at bålpanne i cortenstål er svært populært her til lands!

Cortenstål bålpanne

Cortenstål bålpanne i 6 størrelser, fri frakt og rask levering!

Leveres urustet eller delvis rustet og med dreneringshull for å unngå oppsamling av vann. Bålpannene kommer også med 5-års utvidet internasjonal garanti fra produsenten, så dette er en bålpanne du vil ha glede av i mange år.

Cortenstål bålfat Borc

Cortenstål bålpanne i 2 størrelser med og uten ben. 

Vekten er beregnet til å være lett nok til at bålfatene enkelt kan flyttes på, men at de ikke skal blåse bort.

Leveres ferdig rustet og med dreneringshull for å unngå oppsamling av vann.

Bålpanne cortenstål + 2 stk betong benker?

Perfekt for stemningsfulle kvelder og kos rundt bålet! 

Våre bålpanner kommer i ulike størrelser, design og materialer, slik at du kan finne akkurat den rette for din smak og behov – enten du ønsker tradisjonelle jernbålpanner med rustikk sjarm til moderne og elegante design i rustfritt stål. Vi har vi noe for enhver stil og preferanse!  

Alle våre bålpanner er laget av materialer av høy kvalitet som tåler vær og vind, og som vil gi deg mange års glede og hygge.

Hvorfor velge bålpanne i cortenstål? 

Cortenstål er et vedlikeholdsfritt og robust materiale ideelt for hageprodukter, takket være sin evne til å motstå tøffe værforhold. Rustfargen blander seg naturlig inn i utemiljøer, noe som gir en estetisk tiltalende og varig look. Materialet er også bærekraftig siden det er 100% resirkulerbart og har lang levetid, noe som reduserer behovet for hyppig utskifting og avfall.

Bålpanne i cortenstål, supersolide, røffe og elegante på samme tid. Betongbenk med føtter i behandlet stål som komplimenterer bålpannen på en spesiell og fin måte. Passer utmekert sammen.

KosDesign ble startet i 2010 av Roy Stornes og Martin Røren. Begge jobber fortsatt i bedriften, og lever etter KosDesign sitt motto “stop dreaming – start living”. 

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring dersom du har spørsmål i forbindelse med våre bålpanner! 

Handlekurv