Solseng – full nytelse i solen

Setter du pris på å nyte livet på solrike dager? Ønsker du optimal avslapning med følelse av luksus? Da bør du se nærmere på fordelene du får med en solseng! Å tilbringe tid utendørs på en solseng kan bidra til å redusere stress og angst. Det å nyte sollyset og lydene av naturen kan ha […]

Setter du pris på å nyte livet på solrike dager?
Ønsker du optimal avslapning med følelse av luksus?

Da bør du se nærmere på fordelene du får med en solseng!

Å tilbringe tid utendørs på en solseng kan bidra til å redusere stress og angst. Det å nyte sollyset og lydene av naturen kan ha en beroligende effekt på sinnet og fremme mentalt velvære.

Hos KosDesign finner du solseng fra anerkjente produsenten Skyline Design,og våre egne merker, Calor og Sun. Med unikt design og ment for å tåle klimaet vi har her til lands, står solsengene seg like godt hvor som helst i verden, uansett årstid. Ikke overraskende har våre solsenger også en usedvanlig lang levetid da enkelte modeller tåler temperaturer -70 til +80 grader celsius.

Aluminiums rammene på våre solsenger er produsert med 100% høykvalitets aluminiumslegering, forsterkede skøyter, og med forsterkende støttestrukturer på innerveggene. For å sikre langvarig holdbarhet er skøytene håndsveiset og håndslipt. For deg som kunde betyr dette en solseng av ypperste kvalitet!

Solsenger er ofte lette og bærbare, noe som gjør dem enkle å flytte rundt i hagen eller ta med på stranden eller campingturen. Dette gir deg fleksibilitet til å nyte solen og naturen hvor som helst.

Solseng produsert for å tåle fuktig miljø

En solseng passer utmerket i nærheten av basseng, spabad eller på stranden. Våre produkter er klorin og salt-resistent, og passer dermed perfekt i fuktige miljøer. Solkremer og lignende er heller ikke et problem.

For å sikre langvarig holdbarhet og styrke er skøytene håndsveiset og håndslipt. Alle rammer er behandlet med en trinnvis multinivå profesjonell pulverlakkeringsprosess som sørger for forlenget motstandsdyktighet mot alle typer slitasje og korrosjon.

Noe, men svært lite vedlikehold

Vi tilbyr et rikelig utvalg i kategorien solseng, og som er så godt som vedlikeholdsfritt. En sjelden gang vil naturligvis produktene trenge en vask, men dette er en meget lettvint affære. Nå er det slutt på tidkrevende og kostbart vedlikehold, her sparer du tid og penger år etter år.

Samarbeid med verdens ledende solseng-produsent

Vi har patenterte tekstiler fra Sunbrella, verdens ledende produsent av høykvalitets tekstiler til hagemøbler. Laget av 100% blanding av bleket Acryl; Dette betyr at tekstilene aldri vil tape farge, de puster, er mugg og insekt-resistente og vaskbare. Den viktigste fordelen med Sunbrellas produkter er at de ikke bare er vannavstøtende, men også værbestandige.

Miljøvennlig solseng

Vårt produktutvalg består av 100% gjenvinnbart aluminium og polyetylen som er fullstendig fri for giftstoffer, og skader dermed verken natur eller mennesker. Ingen giftstoffer blir til ved eventuell brenning av materialene. Natur, helse og miljø er noe vi i KosDesign legger stor vekt på når vi velger leverandører.

Kreativitet flettet sammen med kvalitet

KosDesign ble startet i 2008 av tre mennesker som ville ha muligheten til å skape noe eget. Det å kunne bygge sin egen virksomhet, være kreativ og ha stor variasjon i arbeidsdagen var drivkraften vår når vi ville gjøre drøm til virkelighet. Alle tre jobber fortsatt i KosDesign, og vi lever etter vårt motto “stop dreaming – start living”. Gjennom disse årene har vi bygget opp et uunnværlig kontaktnett, og i dag kan KosDesign med stolthet levere et bredt utvalg av hagemøbler deriblant solseng av ypperste kvalitet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt produktutvalg!

Handlekurv