Solseng – full nytelse i solen

Setter du pris på å nyte livet på solrike dager? Ønsker du optimal avslapning med følelse av luksus? Da bør du se nærmere på fordelene du får med en solseng! Hos KosDesign finner du solseng fra anerkjente produsenten Skyline Design,og våre egne merker, Calor og Sun. Med unikt design og ment for å tåle klimaet …

Solseng – full nytelse i solen Les mer "

Setter du pris på å nyte livet på solrike dager?
Ønsker du optimal avslapning med følelse av luksus?

Da bør du se nærmere på fordelene du får med en solseng!

Hos KosDesign finner du solseng fra anerkjente produsenten Skyline Design,og våre egne merker, Calor og Sun. Med unikt design og ment for å tåle klimaet vi har her til lands, står solsengene seg like godt hvor som helst i verden, uansett årstid. Ikke overraskende har våre solsenger også en usedvanlig lang levetid da enkelte modeller tåler temperaturer -70 til +80 grader celsius.

Aluminiums rammene på våre solsenger er produsert med 100% høykvalitets aluminiumslegering, forsterkede skøyter, og med forsterkende støttestrukturer på innerveggene. For å sikre langvarig holdbarhet er skøytene håndsveiset og håndslipt. For deg som kunde betyr dette en solseng av ypperste kvalitet!

Solseng produsert for å tåle fuktig miljø

En solseng passer utmerket i nærheten av basseng, spabad eller på stranden. Våre produkter er klorin og salt-resistent, og passer dermed perfekt i fuktige miljøer. Solkremer og lignende er heller ikke et problem.

Miljøvennlig solseng

Vårt produktutvalg består av 100% gjenvinnbart aluminium og polyetylen som er fullstendig fri for giftstoffer, og skader dermed verken natur eller mennesker. Ingen giftstoffer blir til ved eventuell brenning av materialene. Natur, helse og miljø er noe vi i KosDesign legger stor vekt på når vi velger leverandører.

Kreativitet flettet sammen med kvalitet

KosDesign ble startet i 2008 av tre mennesker som ville ha muligheten til å skape noe eget. Det å kunne bygge sin egen virksomhet, være kreativ og ha stor variasjon i arbeidsdagen var drivkraften vår når vi ville gjøre drøm til virkelighet. Alle tre jobber fortsatt i KosDesign, og vi lever etter vårt motto «stop dreaming – start living». Gjennom disse årene har vi bygget opp et uunnværlig kontaktnett, og i dag kan KosDesign med stolthet levere et bredt utvalg av hagemøbler deriblant solseng av ypperste kvalitet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon vedrørende vårt produktutvalg!

Handlekurv