En hengestol for deg som ønsker å nyte livet

I dag klassifiseres en elegant hengestol som et møbel som gir rom og uteområde en helt ny atmosfære, samtidig som den sprer glede og velvære for hele familien. En hengestol er ikke bare et møbel, det er en opplevelse. Å sitte i en hengestol gir en følelse av vektløshet og frihet, samtidig som du nyter […]

I dag klassifiseres en elegant hengestol som et møbel som gir rom og uteområde en helt ny atmosfære, samtidig som den sprer glede og velvære for hele familien.

En hengestol er ikke bare et møbel, det er en opplevelse. Å sitte i en hengestol gir en følelse av vektløshet og frihet, samtidig som du nyter den milde bevegelsen og balanseringen som følger med. Det er den perfekte måten å slappe av og koble av fra hverdagens stress og bekymringer.

Hos KosDesign finner du eksklusive og elegante hengestoler hvor du kan nyte hvert sekund, sove, meditere – ja bare nyte stillheten og luften. Ta deg tid til å observere solstrålene som gir liv til alt på jorden og la drømmene vandre stille gjennom underbevisstheten.

Våre hengestoler kommer i ulike stiler, størrelser og materialer, slik at du kan finne den perfekte hengestolen som passer til din smak og utendørsområdets estetikk. Enten du foretrekker en moderne og minimalistisk design i metall og tekstil, eller en mer rustikk og naturlig look i tre og tau, har vi hengestolen for deg.

I vårt sortiment finner du hengestoler fra de anerkjente produsentene Amazonas og Skyline Design.

Vi byr på følgende hengestol-modeller

Globo hengestol

Globo Hengestol – Like bra ute som inne.

Vår desiderte bestselger av hengestoler flere år på rad – Kvaliteten, utseendet og referansene fra fornøyde kunder taler for seg selv når det gjelder denne unike og folkekjære hengestolen for ute eller innendørs bruk.

Produktdetaljer:
Vekt: 20kg
Max vekt: 120kg
L:121 H:118 B:69cm

Globo Royal hengestol

Oppfølger og storebror til vår bestelger Globo hengestol. Som navnet indikerer er denne hengestolen kongelig både på størrelse og komfort og to voksne kan sitte godt her – Passer like bra ute som inne!

Produktdetaljer:
L:176 H:118 B:72cm
Netto vekt: 28 kg
Max vekt: 200 kg

Globo produseres i gran og kommer fra bærekraftige Europeiske skoger. Den er gjort værbestandig ved å impregnere materialet. Rustfrie, galvaniserte beslag.

Først etter å ha sittet i de fremragende Globo hengestolene, og kjent hvor behagelig og avslappende effekt den har: Vil du virkelig kunne forstå hvorfor hengestoler blir mer og mer populært over hele verden, og nå også endelig i Norge.

Ønsker du en flyttbar hengestol?

En hengestol festet i taket har ofte begrensninger. Ved hjelp av et stativ kan du flytte hengestolen der du måtte ønske – på 1-2-3.

Miljøvennlig hengestol

Vårt produktutvalg består av 100% gjenvinnbart aluminium og polyetylen som er fullstendig fri for giftstoffer, og skader dermed verken natur eller mennesker. Ingen giftstoffer blir til ved eventuell brenning av materialene. Natur, helse og miljø er noe vi i KosDesign legger stor vekt på når vi velger leverandører. 

Mer enn bare hengestol

Vi har et stort og unikt utvalg av frostsikre plantekasser, hagemøbler, interiør, belysning, hagekanter, vegger i cortenstål og glassfiber, og selvsagt betongmøbler til hage eller park. Det meste er beregnet for nordisk klima og det offentlige rom.

KosDesign ble startet i 2010 av Roy Stornes og Martin Røren. Begge jobber fortsatt i bedriften, og lever etter KosDesign sitt motto “stop dreaming – start living”. Vi har alltid hatt et fokus på kvalitet og benytter oss kun av produsenter med tilsvarende fokus som oss selv.

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre Globo hengestoler? Kom i kontakt med oss på telefon 452 56 930 eller e-post: post@kosdesign.no – Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder!

Handlekurv