Elegant vedstativ i cortenstål

Utemiljøer med behov for vedstativ er anbefalt å se nærmere på produkter laget i cortenstål. Cortenstål er som ment for norske værforhold og våre fire årstider. Når man i tillegg kan utforme cortenstål med elegant design er det ingen tilfeldighet at våre vedstativer har ankommet det norske markedet som ny trend. Våre vedstativer kan om …

Elegant vedstativ i cortenstål Les mer "

Utemiljøer med behov for vedstativ er anbefalt å se nærmere på produkter laget i cortenstål. Cortenstål er som ment for norske værforhold og våre fire årstider. Når man i tillegg kan utforme cortenstål med elegant design er det ingen tilfeldighet at våre vedstativer har ankommet det norske markedet som ny trend.

Våre vedstativer kan om ønskelig stå side ved side med flere, eller plasseres i flotte mønstre etter behov. Dette er en praktisk og funksjonabel installasjon som i tillegg tar seg veldig godt ut og skaper et spesielt inntrykk. Vedstativene kan godt kombineres med en av våre griller i cortenstål eller betong. I vår nettbutikk finner du vedstativer i mange forskjellige størrelser.

Som kunde hos oss i KosDesign får du 5-års garanti og fri frakt med på kjøpet!

Vedsstativ som skiller seg ut

I vår nettbutikk finner du også vedsstativ som glir inn i et hvert interiør og utemiljø.

BH Vedstativ cortenstål miljøbilde 2

Perfekt for deg som ønsker et diskré vedstativ som skiller seg ut fra alt annet på dagens marked.

Vedbenk som garantert gir blikkfang

Hva er dette egentlig, er det en benk, ett lite bord, ett vedstativ eller vedstabler? Svaret er ja ! Den er alt dette smakfullt kombinert til en praktisk og funksjonabel installasjon som i tillegg tar seg veldig godt ut.

BHG2H Vedstativ og benk sort ramme

Vår vedbenk finner du i størrelsene
L:120 x B:40 x H:34 cm 46 kg
L:200 x B:40 x H:43 cm 80 kg

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre vedstativer. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett produkt!

Handlekurv