Elegant vedstativ i cortenstål

Vedstativer er en praktisk og stilfull måte å organisere og lagre ved på, samtidig som de tilfører en rustikk og dekorativ touch til hjemmet eller uteplassen din. Utemiljøer med behov for vedstativ er anbefalt å se nærmere på produkter laget i cortenstål. Cortenstål er som ment for norske værforhold og våre fire årstider. Når man […]

Vedstativer er en praktisk og stilfull måte å organisere og lagre ved på, samtidig som de tilfører en rustikk og dekorativ touch til hjemmet eller uteplassen din.

Utemiljøer med behov for vedstativ er anbefalt å se nærmere på produkter laget i cortenstål. Cortenstål er som ment for norske værforhold og våre fire årstider. Når man i tillegg kan utforme cortenstål med elegant design er det ingen tilfeldighet at våre vedstativer har ankommet det norske markedet som ny trend.

Våre vedstativer kan om ønskelig stå side ved side med flere, eller plasseres i flotte mønstre etter behov. Dette er en praktisk og funksjonabel installasjon som i tillegg tar seg veldig godt ut og skaper et spesielt inntrykk. Vedstativene kan godt kombineres med en av våre griller i cortenstål eller betong.

I tillegg til å være funksjonelle, er våre vedstativer også designet med stil i tankene. Fra moderne og minimalistiske design til mer rustikke og tradisjonelle utseender, har vi vedstativer som passer til enhver smak og innredningsstil. I vår nettbutikk finner du vedstativer i mange forskjellige størrelser.

Som kunde hos oss i KosDesign får du 5-års garanti og fri frakt med på kjøpet!

Vedsstativ som skiller seg ut

I vår nettbutikk finner du også vedsstativ som glir inn i et hvert interiør og utemiljø.

BH Vedstativ cortenstål miljøbilde 2

Perfekt for deg som ønsker et diskré vedstativ som skiller seg ut fra alt annet på dagens marked.

Fleksibel vedbenk gir rask tilgang til varme

Vedstativer gjør det enkelt å få tilgang til ved når du trenger det. Ved å holde veden organisert og lett tilgjengelig, kan du enkelt fylle på peisen, vedovnen eller bålplassen når det trengs.

Vedbenk som garantert gir blikkfang

Hva er dette egentlig, er det en benk, ett lite bord, ett vedstativ eller vedstabler? Svaret er ja ! Den er alt dette smakfullt kombinert til en praktisk og funksjonabel installasjon som i tillegg tar seg veldig godt ut.

BHG2H Vedstativ og benk sort ramme

Vår vedbenk finner du i størrelsene
L:120 x B:40 x H:34 cm 46 kg
L:200 x B:40 x H:43 cm 80 kg

Siden vår oppstart i 2010 har vi lojalt fulgt vår filosofi om å tilby produkter av ypperste kvalitet. Vi stiller høye krav til alle produsenter og samarbeidspartnere. For deg som kunde betyr dette produkter du kan stole på, gjennom hele året, år etter år.

En nettbutikk med mer enn vedstativ 

Ved siden av vårt rikelige utvalg av vedstativ har vi også et stort og unikt utvalg av hagemøbler, frostsikre plantekasser, interiør, belysning, hagekanter, vegger i cortenstål og glassfiber, og selvsagt betongmøbler til park. Våre produkter er beregnet for nordisk klima og det offentlige rom.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre vedstativer. Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett produkt!

Handlekurv